Reactie plaatsen

Reacties

Manya
4 maanden geleden

Saskia heeft van mijn eigen draagdoek een ringsling en een poppendrager voor m'n dochter gemaakt. De doek lag al paar jaar, ongedragen, in de kast maar kon hem niet weg doen. Nu kunnen we er weer mee dragen en heeft m'n dochtertje er ook nog lang plezier van met d'r popjes. Super blij mee.

Regina Faas
2 jaar geleden

Saskia heeft voor mij een hoes gemaakt voor mijn ereader. Ze heeft hiervoor op mijn verzoek een artipoppe scrap gebruikt. Alles ging in heel goed overleg en meedenken.

Een fijn contact, super service en een nog veel mooier resultaat. Ik ben heel tevreden.
Nogmaals bedankt!

Margareth
2 jaar geleden

Saskia heeft mij al meerdere keren geholpen met mooie glazen en deze persoonlijk te etsen; met zakjes en etuitjes om medische hulpmiddelen op discrete manier te bewaren. De reacties van de ontvangers van de glazen zijn lovend. Erg leuk dat mijn dialyse collega zo creatief is ! Dank Sas!!

Lot
2 jaar geleden

We hebben erg genoten van jouw geweven draagdoek. Het gaf super veel steun en was ook nog mooi! Ondertussen is ons mannetje groot en sterk genoeg voor een draagzak, dus daar gaan we nu naar overstappen.

Anna
2 jaar geleden

Saskia heeft onlangs een poppendrager voor mij gemaakt. Hij is echt prachtig geworden! Ik had de keuze uit tig stoffen, super fijn! Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces van je order, erg prettig. Ik kreeg er als verrassing een keyfob bij geleverd. Ik had geen idee hoe handig deze is, ik wil niet meer zonder! 🤗

Mirjam
2 jaar geleden

Saskia heeft al meerdere dingen voor mij gemaakt. Mooie keyfob's, ringslings, een poppendraagzak en onlangs heeft ze ook de naam van mijn zoon bedrukt op een hoesje. Alles ziet er netjes en verzorgd uit en het is altijd fijn om te kunnen sparren met Saskia!

Eva
2 jaar geleden

Thank you so much Saskia for this beautiful keyfob. It was lost on it’s travel to Germany and finally arrived yesterday. Meanwhile Saskia was so wonderful to send another one instead of the lost one ❤️

Jamie
3 jaar geleden

Saskia heeft met heel veel skill en liefde de letterlijk uit elkaar gevallen knuffel van mijn zoontje gerepareerd. Hij was in tweeën gescheurd, en nu is er niets meer van te zien. En hij was binnen een paar uur klaar dus hij hoefde niet zonder te slapen. Wat een service!

Annelies
3 jaar geleden

Gisteren heb ik een consult met Saskia gehad om m’n baby van 8 maanden te leren dragen. Ik zou willen dat ik dit véél eerder had gedaan. Maar superblij dat ik het alsnog heb gedaan. M’n zoontje sliep direct die middag lekker bij me. Ik had zo lang aangemodderd met filmpjes op internet en dacht dat ik er te onhandig voor was, maar het is echt prima te doen als Saskia je even helpt. Als je dit leest en twijfelt, zeg ik: doen! Je krijgt er echt geen spijt van. Dankjewel, Saskia!

rik
3 jaar geleden

Dank Saskia voor de leuke bedrukte cadeautjes die jij voor mijn collega’s en relaties hebt gemaakt. Mooie kwaliteit en super snelle levering!

Sanne
3 jaar geleden

Saskia heeft voor mij een glasplaatje met Spotifycode gemaakt. Het liedje is mij erg dierbaar. Het ziet er super mooi uit! Ze had het snel verzonden en goed verpakt. Ik ga je website in de gaten houden! Want je maakt super mooie dingen. Nogmaals bedankt.

Evi
3 jaar geleden

Saskia heeft voor mij een maat 6 draagdoek geconverteerd naar 2 ringslings en een tas. Ik had nog nooit een doek laten vermaken en wist dus ook niet zo goed wat ik kon verwachten en wat er allemaal mogelijk was. Saskia was super lief (en enthousiast!) en heeft de tijd genomen me van alles uit te leggen en mee te denken. Contact was zeer prettig, ik kon al mijn vragen kwijt en ze hield me ook prima op de hoogte van het hele proces. Het eindresultaat is ook helemaal naar wens. In de toekomst zou ik zeker weer naar Saskia gaan. Dikke aanrader!

Martine
3 jaar geleden

Vandaag een ontzettend fijn draagconsult van Saskia gehad. Door ons korte telefonische gesprek van te voren, sloot ze precies aan bij mijn ervaring en wensen. Ook heeft ze ongelooflijk veel kennis van de verschillende typen draagdoeken. Hier had ik nog wel een uur met haar over door willen kletsen. Ik zal Saskia zeker nog eens vragen mocht ik een nieuwe knoop willen leren!

Ilse van Kralingen
4 jaar geleden

Helaas was de keyfob die ik wilde uitverkocht. Maar er was nog wat stof over. Saskia heeft er 1 heel snel gemaakt en snel verzonden! Super service en een hele mooie keyfob! Onwijs bedankt Saskia!

Gwen de Bont
4 jaar geleden

Saskia heeft voor mij van een maat 6 doek een ringsling gemaakt. Lieve vrouw en de ringsling is netjes gemaakt. Prettig contact. Ik zou zeker opnieuw iets door haar laten maken/kopen.

Gwen de Bont

Suzanne
4 jaar geleden

3 mondkapjes besteld bij Saskia. Ze kwamen alleen niet aan. Toen heeft ze ze opnieuw gemaakt en verzonden (kosteloos). Super service! De mondkapjes zitten erg fijn en zijn door de losse touwtjes door jezelf op maat te knopen. De communicatie met Saskia verliep erg goed. Een aanrader en voor mij zeker een plek om nog een keer terug te komen.

Dineke
4 jaar geleden

Saskia heeft voor mij een poppendrager en een keyfob gemaakt. Omdat ik het snel nodig had heeft ze het meteen voor mij gemaakt. Super fijn! Het is zo mooi geworden, heel blij mee. De communicatie verliep heel soepel. Dikke aanrader!

Saskia
4 jaar geleden

Saskia heeft een heel mooi tasje voor mij gemaakt, geheel naar wens. Het contact verliep heel soepel en binnen no-time had ik het tasje, en was speelgoed dat ik in haar webshop kocht, in huis. We zijn er ontzettend blij mee. Heel mooi gemaakt. Aanrader dus!

Dorothea
4 jaar geleden

Naast het inkorten van een doek heb ik Saskia gevraagd om van een doek 2 dekentjes te maken. Van het stuk na inkorten heeft ze op speciaal verzoek een mooie grote knuffeluil gemaakt voor mijn oudste dochter.
Hij is ook echt groot geworden! Dochter ook helemaal blij. Het was fijn om met Saskia te mogen werken!

Joyce
4 jaar geleden

Na Finowero al een tijdje te volgen
Op Facebook, nu een mooie bestelling gedaan. Met wat wensen van eigen scraps etc is Saskia super fijn in communicatie en meedenken!
Als de bestelling binnen is laat ik weten hoe het geworden is! Maar voor nu al +punten voor de fijne weg naar de bestelling plaatsen toe 🤗