Overige service

Ringsling (Gathered shoulder)

€30,00 incl. ringen

Ik kan je doek of scrap verslingeren tot een ringsling. Dit kan in elke gewenste lengte. Een gemiddelde ringsling is 200 cm lange zijde tot aan de ringen.

Hoeveel doek heb ik nodig voor een ringsling?

Bijvoorbeeld: voor een ringsling van 200 cm (lange zijde vanaf de ringen) heb je nog 25 cm nodig om de omslag om de ringen te kunnen maken. Je hebt dan een scrap nodig van minimaal 225 cm.

De kleur ringen kun je zelf kiezen. Zelf je ringen aanleveren kan ook, de kosten hiervan worden dan van je factuur gehaald.

Inkorten €17,50

Soms is je doek te lang; dan kan ik je doek korter maken naar de gewenste lengte. Hierbij verplaats ik ook de middenmarker terug naar het midden van je doek. Zo kun je toch nog lang genieten van je doek.

 

Heb je schade aan je doek en denk je dat je doek niet meer te repareren is? Neem dan contact met mij op; ik kijk graag even met je mee. Wellicht dat hij dan ingekort kan worden of dat hij gebruikt kan worden om 1 of meerdere items van te de maken, zoals een tas of portemonnee. Neem een kijkje bij "Wat maak ik" wat ik allemaal kan maken met een stuk draagdoekenstof.

Sjaal €19,50 

(Triangle of recht)

Gebruik je je draagdoek niet meer om te dragen maar kun je er geen afscheid van nemen, dan kun je er een sjaal van laten maken: een rechte sjaal (volledige doekbreedte of halve doekbreedte) of een triangle. 

Lekker voor het wat koudere weer of gewoon als fasion item.

Neem een kijkje in de webshop welke sjaals ik op voorraad heb.

Fringes

Losse fringes

Wil je fringes aan je doek of sjaal? Je hebt de keuze uit:

  • Losse €29,-
  • Twisted €39,-
  • Gevlochten €39,-
  • Combinatie van bovenstaande €39,-

Twisted fringes

Overige

Is er iets met je doek, drager of andere item en heb je zelf geen naaimachine of durf je het niet aan? Geen zorgen, samen kijken we wat de mogelijkheden zijn. 

Stuur me een berichtje als je de opties wilt bespreken of als je gebruik wilt maken van 1 van de services