Heb je vragen over borstvoeding of flesvoeding. Wil je je goed voorbereiden op de borstvoeding periode d.m.v. een masterclass (online of in real life) of wil je een borstkolf of weegschaal huren dan ben je bij Borstvoeding en meer aan het juiste adres! Ze hebben veel kennis in huis en maken samen met jou een persoonlijk plan van aanpak. Neem een kijkje op hun website wat zij allemaal voor je kunnen betekenen.

www.borstvoedingenmeer.nl


The Wrap Doctor is gespecialiseerd in de reparatie van (complexe) schade aan je draagdoek, drager of andere producten van draagdoekenstof.

Haaltjes, gebroken draad, vlekken of gewoon een heerlijke

spa behandeling voor je doek? Dan ben je bij The Wrap Doctor aan het juiste adres!

En weet je wat zo leuk is? Je kunt onze diensten combineren! Dan heb je maar 1x verzendkosten. Zo handig!

www.wrapdoctor.nl


CreaCrien Plotterwinkel in Utrecht.
Voor plottermachines, -materialen en accessoires.
Maar is tevens ook het adres voor workshops en (privé-) lessen.
Een echte fysieke winkel voor de plotterhobbyist. Waar je met een warme groet wordt onthaalt en er creatief met je wordt meegedacht voor je projecten. Maar ook bestellen via de website www.creacrien.nl is mogelijk. De spullen die ik gebruik voor het plotteren, koop ik hier!


Online shoppen in een hippe betaalbare winkel boordevol heerlijke handgemaakte huidverzorging producten. De producten zijn volledig plantaardig en bestaan voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten. Goed voor jou en goed voor ons milieu!

www.fluffybodybutter.nl

 


Een leuke en gezellige shop waar je lekker kan snuffelen.

Allemaal leuke (handgemaakte) spullen van kleine ondernemers onder 1 dak!

Mijn spullen zijn ook hier te vinden.

www.katys.nl